jigolo esma
Blog

Yalnızlığıma bir son vermek için aranıza katılan bir bayanın hayatına renk katıcak cinsel deneyimleri ile bana unutulmaz saatler yaşatabilecek cast ajansa bağlı jigolo siteleri üyeleriyle tanışmak için buradayım. Kendime her anlamda güvenen genç yaşlardan beri çalışıp didinen ve olduğu konuma kendi emekleri ile dişiyle tırnağıyla kazıya kazıya gelmiş bir bayanım ben ismim Esma , geçeb seneden beri cast ajanslarına üyeydim,cast ajansa üye oldum, modellik istiyordum, Gümüşhane ilinde yaşıyorum doğma büyüme bu ilde yaşadım aslında gezmeyi çok sevmeme rağmen

Gümüşhane dışına çalışmaktan vakit bulamadığım için değerlendirme yapamadım 45 yaşımdayım sarışın yeşil gözlü 1.67 boyunda 50 kilo minyon tipli bir bayanım ama cinsellikte en çok hoşuma giden karşımdaki jigolonun bana sert davranması bu bana haddinden fazla zevk veren bir durum hiç evlenmedim doğum yapmadığım için benimle beraber olan erkeklerden duyduğum tek şey vücudumun hep diri ve taze olduğunu söylediler.

Bunu sizden de duymak benim hoşuma gidecektir. Anal ilişkiden hoşlandığımı size itiraf etmem gerekir eğer bu duyguyu benimle yaşamak isterseniz bu teklifinizi asla reddetmeyeceğimi bilmenizi isterim. Normal kadınlara göre sanırım benim daha fazla cinselliğe düşkünlüğüm var doymak nedir kesinlikle bilmiyorum sizinle bir gecede sayısız defa beraber olabilirim ve asla hayır demem eğer sizde bu sekse aç azgın kadının bu isteklerini karşılayabileceğinize inanıyorsanız bana ulaşın siz beni sekse doyurun ben sizi paraya doyurayım.

Tags:

Comments are closed

Latest Comments